PREVIEW: Golf-Northern Trust Open

NETKY.SK • 16 Február 2012, 13:53 • 2 min
PREVIEW: Golf-Northern Trust Open

PREVIEW Golf-Northern Trust Open - Tipovanie aktualizované Northern Trust Open 16. 02.

slovakia

left justify in out

img

aktualizované

Northern Trust Open 16.02.2012 16:00

Tipy na celkové umiestnenie:

Luke Donald 1-5, kurz @3,90

Dustin Johnson 1-6, kurz @4,70

Aaron Baddeley 1-8, kurz @5,00

Aktualizácia: Jeden úspešný tip a dva neúspešné tipy. Domáci Dustin Johnson nám zabezpečil celkový profit na tomto turnaji, keď vďaka vyrovnaným výkonom počas celého turnaja skončil na 4.mieste so 4 údermi pod PAR. Obhajca titulu, Aaron Baddeley, vyzeral ešte pred posledným hracím dňom tiež veľmi dobre, keď bol na priebežnom 6.mieste, ale v posledný hrací deň sa mu už nedarilo a celkove skončil (pre nás smolne) na 11.mieste s 3 údermi pod PAR, keď 4 pod PAR zabezpečovali ešte 8.miesto. Luke Donald bol nakoniec sklamaním, keď skončil až na 56.mieste so 7 údermi nad PAR. Po 3.hracom dni to tak ešte vôbec nevyzeralo, keď mal vyrovnanú hru (E), ale posledný deň mu absolútne nevyšiel. Konečné výsledky 1. Bill Haas (-7) 2.Phil Mickelson a Keegan Bradley (-7) 4.Sergio Garcia, Jimmy Walker, Jarrod Lyle a Dustin Johnson (-5) 8.Bo Van Pelt, J.B.Holmes a Jonathan Byrd (-4)

Luke Donald sa tento rok objaví prvýkrát na turnaji PGA, a svoju prvú loptičku odpáli na turnaji Northern Trust Open v Kalifornii. Svetová jednotka v Riviera Klube minulý rok zlyhal vďaka chybe, ale využil ju ako odrazový mostík pre skutočne úžasných 10 nasledujúcich mesiacov. Donald by nemal skončiť horšie ako piaty.

Dustin Johnson je znova fit, keď minulý týždeň v nedeľu skončil na 5.mieste v Pebble Beach a podobné umiestnenie čakám aj na tomto turnaji, kde si pridám poistku a tipujem ho do 6.miesta.

Minuloročný titul tu obhajuje Aaron Baddeley, ktorý minulý týždeň skončil na 4.mieste a určite tu zamieša znova poradím. Som veľmi príjemne prekvapený kurzom, a preto si ho nenechám ujsť do 8.miesta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies