Mimoparlamentná strana PS spúšťa kampaň na odstúpenie Igora Matoviča

NETKY.SK • 2 Marec 2021, 10:54 • 2 min
Mimoparlamentná strana PS spúšťa kampaň na odstúpenie Igora Matoviča

BRATISLAVA - Hnutie Progresívne Slovensko (PS) vyzýva Igora Matoviča (OĽaNO) k odstúpeniu z funkcie predsedu vlády SR.

slovakia

left justify in out

Na dnešnej tlačovej konferencii to uviedla predsedníčka hnutia PS Irena Bihariová. Za týmto účelom podľa jej slov spúšťajú webstránku stacilo.uz, kde môžu ľudia vyjadriť svoj súhlas s odstúpením Matoviča z funkcie. Občania zároveň môžu na stránke vyzvať koaličné strany Sloboda a Solidarita (SaS) a Za ľudí, aby docielili výmenu premiéra a ak neuspejú, mali by sami zvážiť svoje zotrvanie vo vláde.

 

 

"Včera sme boli svedkami udalosti, ktorou pretiekol pohár trpezlivosti. Igor Matovič opäť raz obišiel všetky štandardné postupy, obišiel koaličných partnerov a dokonca aj ministra zahraničných vecí," komentuje včerajší nákup ruských vsakcín Irena Bihariová.

 

STAČILO UŽ, PÁN PREMIÉR Na stránke www.stacilo.uz spúšťame kampaň za odstúpenie Igora Matoviča z funkcie...

Uverejnil používateľ Irena Bihariová • Progresívne Slovensko Utorok 2. marca 2021

 

"Rozhodli sme sa, že už naozaj stačilo. Chceme prostredníctvom tejto webstránky vyzvať všetkých občanov, aby vyjadrili súhlas s odchodom premiéra, a zároveň podporili možnosť, ako túto zmenu docieliť bez podpory referenda Hlasu a Smeru," dodáva predsedníčka na sociálnej sieti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies