Coppa Italia: Prvé milánske derby skončilo bezgólovou remízou

NETKY.SK • 2 Marec 2022, 08:46 • 2 min
Coppa Italia: Prvé milánske derby skončilo bezgólovou remízou

MILÁNO – V poradí tretie tohtoročné Derby della Madonnina sa po prvýkrát skončilo bezgólovou remízou 0:0. Odveta je na programe 20.4.

slovakia

left justify in out

Milánske kluby prechádzajú jemnou krízou

 

San Siro hostilo tretie derby v tohtoročnej sezóne, ako domáci boli písaní hráči AC Milána a výhoda väčšieho počtu červeno-čiernych fanúšikov im dodala o čosi viac energie a hráči rossoneri počas celého zápasu pôsobili aktívnejším dojmom. 

 

V úvode sa k prvému záblesku šance dostal po dobrom prieniku Theo Hernandez, no jeho tvrdej strele chýbali potrebné parametre na poriadne ohrozenie Handanovičovej brány. Ťahúňom rossoneir bol prvom polčase Rafael Leao, ktorý robil obrancom Interu poriadne problémy. Jeho snaha však prakticky k ničomu neviedla a po prvom polčase bol stav zápasu nerozhodný 0:0.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

 

Inter sa strelecky trápi a pred zápasom z AC to bolo už 5 hodín od posledného presného zásahu nerazzurri. Najnebezpečnejší  z hráčov Interu bol veterán Džeko, no ani on si nedokázal vytvoriť žiadnu sľubnejšiu šancu. Jeho "partner in crime" Lautaro Martinéz sa v druhej polovici sezóny poriadne trápi a v zápase s mestským rivalom bol prakticky neviditeľný. 

 

Najväčšiu šancu druhého polčasu mal Belgičan Alexis Saelemakers, ktorý sa dostal do výbornej streleckej pozície po šikovnom sklepnutí Girouda. Belgičanovu strelu výborne zblokoval De Vrij a skóre ostalo nezmené 0:0.

 

Oživenie priniesli striedanie Interu, ktorý sa v závere zápasu trocha prebral. Nerazzurri si ani napriek menšiemu tlaku nedokázali vytvoriť prakticky žiadnu šancu a všetko sa tak rozhodne v odvete 20. apríla. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies