Prevrátený kamión aj zrážka dvoch vozidiel. Dopravní policajti majú od noci plné ruky práce

NETKY.SK • 26 Marec 2024, 12:30 • 2 min
Prevrátený kamión aj zrážka dvoch vozidiel. Dopravní policajti majú od noci plné ruky práce

Bratislavskí dopravní policajti mali počas uplynulej noci ako aj dnešného rána plné ruky práce s dokumentovaním viacerých udalostí v cestnej premávke.

slovakia

left justify in out

Krátko pred 03.30 h. boli na základe oznámenia vyslaní policajti na diaľnicu D2, kde v smere do Českej republiky došlo k prevráteniu nákladného motorového vozidla – kamióna. Podľa doterajších informácií vozidlo z doposiaľ presne nezistených príčin zišlo v úseku 17,5 km diaľnice v smere do Českej republiky mimo vozovky, kde sa prevrátilo na bočnú stranu. K zraneniu osôb nedošlo. Vodič bol po príchode polície na mieste podrobený dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu s negatívnym výsledkom. Nákladné vozidlo bolo z miesta odtiahnuté krátko pred 08.00 h.

K druhej dopravnej nehode došlo v čase okolo 07.45 h. na ceste I/2 medzi Petržalkou a mestskou časťou Rusovce, pod estakádou D4. Tu došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke dvoch osobných motorových vozidiel – Volkswagen a Hyundai. Pri dopravnej nehode utrpeli dve osoby ľahké zranenia. Premávku v uvedenom úseku usmerňovali dopravní policajti.

Na vodičov a ostatných účastníkov cestnej premávky touto cestou polícia apeluje, aby boli na cestách voči sebe ako aj k ďalším účastníkom cestnej premávky zodpovední, plne sa venovali vedeniu motorových vozidiel a dodržiavali príslušné ustanovenia zákona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj/Foto: Ministerstvo vnútra SR, Foto: Ilustračná (eReport)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies