Premiér sa ruskej vakcíny nebojí, no nevie, či by sa dal zaočkovať pred kamerami

NETKY.SK • 2 Marec 2021, 15:02 • 2 min
Premiér sa ruskej vakcíny nebojí, no nevie, či by sa dal zaočkovať pred kamerami

BRATISLAVA - Premiér Igor Matovič (OĽaNO) by sa možno dal zaočkovať Sputnikom V pred kamerami, a to v prípade, že by to ľudia považovali za dôkaz, že sa tejto vakcíny nebojí.

slovakia

left justify in out

Uviedol to dnes v diskusnej relácii Radia Expres Braňo Závodský naživo. Matovič ešte nie je zaočkovaný, keďže neprešlo 90 dní od vtedy, čo ochorenie prekonal.


„Nemám s tým najmenší problém, na druhej strane viem, že na Slovensku sú státisíce ľudí, ktorí s tým už najmenší problém nemajú,“ povedal k vakcinácii Sputnikom. Dodal, že v tomto nechápe logiku „bratislavskej kaviarne, ktorá bojuje na barikádach“ proti Sputniku V, keďže nikto nebude nútiť k vakcinácii Sputnikom.

 

Ako prebrať bratislavskú kaviareň v karanténe z letargie? Kúpiť bez ich láskavého dovolenia Sputnika🙃 #ChrániťŽivoty

Uverejnil používateľ Igor Matovic Pondelok 1. marca 2021

 

Moderátor Závodský sa premiéra Matoviča opýtal, čo sľúbil Rusku za dodávku ich vakcíny. Matovič v relácii podotkol, že za dodávku vakcíny Sputnik V Ruskej federácii nič nesľúbil a ani od neho nič nikto nechcel.

 

 

"Ide o kvalitnú vakcínu, ktorá nám pomôže zachrániť tisícky ľudských životov," napísal predseda vlády na sociálnej sieti ešte včera po tom, čo na Slovensku pristálo lietadlo s prvými dávkami vakcín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies