Pred zápasom to vrie: Toto si Česi myslia o Slovákoch!

NETKY.SK • 18 Február 2014, 12:49 • 2 min
Pred zápasom to vrie: Toto si Česi myslia o Slovákoch!

BRATISLAVA – Dnes o 18:00 odohrajú na XXII. Zimných olympijských hrách Soči osemfinálový zápas výbery Slovenska a Česka. Pred „bratskými“ súbojmi sa v médiách šíria rôzne posmešné informácie o oboch krajinách. Český portál extra.cz si zobral na paškál Slovensko!

slovakia

left justify in out

V článku s názvom „10 vecí, ktoré neviete o Slovensku: Divná krajina, ktorú sfúkneme ako sviečku!“ sa autor „pochlapil“ a vymyslel desať vecí, ktoré by nás mali Čechom opísať. Netky.sk Vám ich prinášajú:

1. Slovensko je bezvýznamná, chudobná krajina medzi Českom a Ukrajinou. Hlavné mesto je Bratislava a podľa Hollywoodu a zdrojov redakcie tam pobehujú psy s kusmi ľudí v papuli. 

2. Slovákov je asi 5 miliónov, plus mínus tri milióny Rómov, ktoré nikto vrátane samotných Slovákov nedokáže spočítať. 

3. Slovensko je veľmi chudobný kraj, ktorý kedysi schválil euro, aby akože Čechúni videli. Odvtedy Čechúni vidia len to, že nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie.   

4. Slováci majú konfliktnú minulosť, v ktorej prejavili mimoriadne produkčné schopnosti. V roku 1944 napríklad rýchlo spravili Slovenské národné povstanie, aby sa zabudlo, že za  vojny dosť „fašizovali“.

5. Slováci nevedia hrať hokej, čo by nebola taká tragédia, Česi nemajú v poslednom čase čo hovoriť, ale zatiaľ čo u nás si po krutej porážke každý povie: "Prehrali sme, zober to čert, za rok sa to hrá opäť," na Slovensku ide ľud okamžite do ulíc a striedavo rabuje a striedavo horekuje nad osudom Demitru. 

6. Na Slovensku sú veľmi krásne ženy a veľmi škaredí muži, čo má za následok, že všetky krásne Slovenky žijú v Česku, zatiaľ čo na Slovensku nežijú ani škaredé Češky. 

7. Slováci sú, hlavne na východe, veľmi hlúpi, ale len vďaka tomu majú zábavné televízne programy. Až na Aj múdry schybí, kde účinkujú ľudia z Bratislavy, a tak je to nudné ako Sisa Sklovská.

8. Jediný, kto na Slovensku rozumie hokeju, je český tréner Vůjtek, čo hlúpi Slováci nechápu a naopak si myslia, že jediný rozumie hokeju nejaký Šatan, ktorí je vrstovník Vůjteka za zenitom, ktorý vie len krútiť hlavou nad nomináciou, namiesto toho, aby si priznal, že sú vlaky, ktoré už stanicou dávno prešli.

9. Slováci všetko veľmi prežívajú. Pokiaľ Česi vyhrajú nad Slovákmi v hokeji na olympiáde, sú radi a ďalej sa bavia o futbale a kozách. Pokiaľ prehrajú, štve ich to, ale len dve hodiny, než sa začnú baviť zase o futbale a kozách. Ak Slováci vyhrajú nad Čechmi , 14 dní pijú a vykrikujú o Čechúňoch, aby si potom prišli k svojmu českému zamestnávateľovi pre výpoveď za chlast, a keď s Čechmi prehrajú, polovica z nich hneď skočí z útesu a druhá až po 14-dennom chľastaní. 

10. Keď Slováci hovoria o Česku, tak hovoria veci, ako že sme ko**ti, nafúkaní ko**ti , prípadne, že máme škaredšie baby a sme nafúkaní ko**ti, Zatiaľ čo Česi nehovoria o Slovákoch nič. Prečo aj, keď sa mnohí o nich dozvedeli iba z tohoto článku.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies