Pre požiar zastavili železničnú dopravu cez Eurotunel pod Lamanšským prielivom

NETKY.SK • 17 Január 2015, 16:04 • 2 min
Pre požiar zastavili železničnú dopravu cez Eurotunel pod Lamanšským prielivom

LONDÝN - Z dôvodu požiaru nákladného auta a následného hustého dymu zastavili dnes železničnú dopravu cez Eurotunel pod Lamanšským prielivom. Informovala o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na oznámenie polície britského Kentu.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Eurostar zastavila dnes okolo obeda dopravu cez Eurotunel pod Lamanšským prielivom pre hustý dym, ktorý sa šíril z neznámeho miesta tunela. Polícia neskôr spresnila, že požiar vypukol na francúzskom konci tunela.
      

Všetkých cestujúcich bezpečne a bez incidentov evakuovali. Uviedla spoločnosť Eurostar, ktorá prevádzkuje toto železničné spojenie medzi Britániou a európskym kontinentom. Polícia ďalej uviedla, že nikto neutrpel zranenia.
      

Podľa spoločnosti Eurotunel, ktorá spravuje tento podmorský dopravný koridor, sa vypravené súpravy vrátili do staníc v britskom meste Dover a francúzskom Calais. Uviedla agentúra AP.
      

Cestujúcich podľa AP dopravca vyzval, aby svoju cestu odložili a do nástupných staníc nechodili. Podľa Eurostaru dnes už vlaky premávať nebudú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies