Oceňovaná japonská zápasníčka otvorila 24-hodinové fitnescentrum. Chce motivovať ľudí

NETKY.SK • 2 December 2021, 10:58 • 2 min
Oceňovaná japonská zápasníčka otvorila 24-hodinové fitnescentrum. Chce motivovať ľudí

JAPONSKO – Fenomén tzv. nonstopov je v poslednom období populárny aj medzi majiteľmi fitnescentier, ktoré tak ponúkajú zákazníkom možnosť zacvičiť si prakticky neustále. Rovnaký model sa rozhodla zvoliť aj japonská zápasníčka Kairi Sane, ktorá chce zo svojej posilňovne urobiť miesto s pozitívnym vplyvom na mentálne zdravie ľudí.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná zápasníčka minulý rok ukončila kariéru a po štyroch rokoch strávených v Spojených štátoch amerických sa rozhodla vrátiť do rodného Japonska, kde vykonáva funkciu ambasádorky najväčšej wrestlingovej organizácie sveta WWE. Fitnescentrum vyrástlo v lokalite Šonan, ktorá patrí do západnej časti prefektúry Kanagawa.

 

img

 

„V ringu som debutovala pred desiatimi rokmi. Môj prvý šek mal hodnotu 450 dolárov, žila som v malom byte a popri zápasení som chodila do práce. Snívala som, že sa stanem šampiónkou a hoci mi život pripravil veľa sklamaní a pádov, dokázala som to a získala som tituly v Japonsku a USA. Bolo to možné len vďaka neuveriteľnej podpore ľudí a fanúšikov v mojom okolí.“

 

img

 

„Vždy som sa chcela nejakým spôsobom ľuďom odvďačiť a dnes s hrdosťou oznamujem otvorenie 24-hodinového fitnescentra PARA-FIT24. Inšpirovala som sa centrami, ktoré som navštívila v USA. Bude to miesto pre ľudí rôznych vekových skupín, pohlaví a rás, kde budú môcť byť šťastní a pracovať na svojich snoch. Vďaka dlhoročným skúsenostiam chcem podporovať mentálne zdravie a fyzickú kondíciu ľudí. Mojím novým snom je splácanie dlhu voči spoločnosti a už sa neviem dočkať, keď si ho splním,“ napísala na sociálnu sieť Twitter.

 

 

Sane sa v roku 2011 pripojila k domácej spoločnosti Stardom, ktorá je jednou z mála čisto ženských wrestlingových organizácií na svete. Počas piatich rokov sa vypracovala medzi najuznávanejšie zápasníčky na svete a neunikla pozornosti WWE, ktorá jej v roku 2016 ponúkla zmluvu. Okamžite po debute v novom pôsobisku dokázala ovládnuť prvý ročník turnaja Mae Young Classic a v auguste 2018 sa stala šampiónkou NXT, keď porazila úspešnú MMA zápasníčku Shaynu Baszler, dobrú priateľku a sparingpartnerku slávnej Rondy Rousey.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies