Pre hetrikového hrdinu Realu je Ronaldo stále najlepší

NETKY.SK • 1 December 2013, 11:37 • 2 min
Pre hetrikového hrdinu Realu je Ronaldo stále najlepší

MADRID - Gareth Bale v sobotu podľa vlastných slov ukázal, ako si momentálne užíva futbal v Reale Madrid.

slovakia

left justify in out

Hrdinom sobotňajšieho stretnutia 15. kola španielskej futbalovej Primera División Real Madrid - Valladolid 4:0 (2:0) bol domáci krídelník Gareth Bale. Walesan sa na hladkom triumfe "bieleho baletu" podieľal troma gólmi. Napriek svojmu hetriku Bale tvrdí, že v jeho očiach zostáva najlepším futbalistom sveta Cristiano Ronaldo, ktorý pre menšie svalové zranenie vynechal druhý zápas v rade.

"Bolo to pre nás výrazné oslabenie, že Cristiano nemohol nastúpiť. Pre mňa je to stále najlepší hráč na svete. Dokazuje to v situáciách pod tlakom nielen v Reale, ale aj v drese Portugalska. On je o úroveň vyššie nad všetkými. Tentoraz sme to museli zvládnuť aj bez neho, čo sa nám, našťastie, podarilo," nešetril Bale slovami chvály na adresu spoluhráča. 

Dvadsaťštyriročný rodák z Cardiffu sa dočkal svojho tretieho gólu do siete Valladolidu krátko pred koncom stretnutia. "Ak mám byť úprimný, necítil som žiadny tlak. Chcem len vyjsť na ihrisko, futbal si užívať a hrať najlepšie, ako viem. Pokúšam sa o to a dnes bol z toho hetrik. Keď som skóroval druhýkrát, snažil som sa pridať aj tretí presný zásah. Usiloval som sa dostať do streleckých pozícií a vďaka pohybu sa mi to podarilo. Dostal som skvelú loptu od Marcela ako na podnose. Myslím si, že som dnes ukázal, ako si užívam futbal. Cítim sa súčasťou tohto mužstva," rozplývala sa letná akvizícia Realu. 

Madridčania sa v tabuľke najvyššej španielskej súťaže priblížili k lídrovi na rozdiel troch bodov, hráči FC Barcelona však majú ešte víkendový duel k dobru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies