Požiar v Dúbravke má už druhú obeť: Vážne zranená žena zomrela v nemocnici

NETKY.SK • 7 November 2016, 18:27 • 2 min
Požiar v Dúbravke má už druhú obeť: Vážne zranená žena zomrela v nemocnici

BRATISLAVA - Požiar bytu v bratislavskej Dúbravke, ktorý vypukol v noci zo štvrtka na piatok (4.11.), má druhú obeť. Aj napriek snahe zdravotníkov v Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB) na Antolskej ulici v Petržalke dnes zraneniam podľahla žena, ktorá bola do nemocnice privezená vo veľmi vážnom stave. TASR o tom informovala hovorkyňa UNB Zuzana Eliášová.

slovakia

left justify in out

"V Nemocnici Ružinov zostáva vo vážnom stave, no mimo ohrozenia života mladý muž, ktorému naši zdravotníci poskytujú maximálnu potrebnú zdravotnú starostlivosť," podotkla Eliášová.  

 

Pri požiari v bytovom dome na Ulici Ľuda Zúbka v bratislavskej mestskej časti Dúbravka zasahovalo v noci zo štvrtka na piatok 23 hasičov. Podľa informácií Zuzany Farkasovej z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave vznikol požiar v byte na 3. poschodí, cez vchodové dvere sa rozšíril na chodbu, pričom došlo k silnému zadymeniu spoločných priestorov schodiska od tretieho až po ôsme podlažie.

 

Pri hasení požiaru bolo na chodbe jedného z poschodí obytného domu nájdené telo 20-ročnej ženy bez známok života. Záchranári celkovo evakuovali 25 ľudí.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies