MAREK FUČO EXKLUZÍVNE PRE NETKY PRED ZÁPASOM NA FNC 6

NETKY.SK • 18 Marec 2024, 19:00 • 2 min
MAREK FUČO EXKLUZÍVNE PRE NETKY PRED ZÁPASOM NA FNC 6

Známy slovenský stand-up komik Marek Fučo Fučík sa podelil s nami o svoje pocity pred zápasom na podujatí Fight Night Challenge 6.

slovakia

left justify in out

Marek Fučo Fučík, známy slovenský stand-up komik, zabávač a herec presedlal na čaro bojových športov. 

 

Mnohý ani netušia že Marek Fučík alias Fučo sa aktívne venoval bojovým športom a bol v nich aj úspešný! Fučo sa venoval primárne boju pod pravidlami K1 a Thai-Box. Svoj posledný zápas absolvoval pred ôsmymi rokmi na podujatí Hanuman Cup a odvtedy čo sa týka bojových športov prestal byť aktívny.

 

Marek Fučo si rozbehol svoju kariéru stand-up komika a aj po novom herca. V momentálnom čase bude účinkovať v očakávanom filme Černák, v ktorom slovenský herec Milan Ondrík zastáva hlavnú rolu tohto filmu, samotného Mikuláša Černáka.

 

Svoj comeback do bojovej scény zažil Marek Fučo na konci minulého roka na štadióne Ondreja Nepelu na podujatí Fight Night Challenge 5. V zápase sa postavil známej tvári tejto organizácíi Pavlovi Vaškovi alias Pali Hari. Práve tento boxer sa škandalózne preslávil keď v Trnave udrel svojho súpera Dynamica do zátýlku lakťom. Tento počin je samozrejme v pravidlách boxu zakázaný. Po tomto zápase ktorý sa konal na treťom galavečeri, strhol lavínu kritiky a väčšina ľudí zastávala názor že by už Vaško nemal dostať šancu v ďaľšom zápase. Opak bol však pravdou a práve Marek Fučo a Pali Hari sa stretli v ringu.

 

Zápas ktorý strhol ba najväčsiu pozornosť z celej karty vyhral Marek Fučo na body ajkeď mnohí videli zápas práve v prospech Vaška ktorý si takticky išiel za víťazstvom. Samotný výsledok sa samozrejme nepozdával ani spomínanému Palimu Harimu ktorý to dal patrične najavo svojou gestikuláciou a samotným prejavom po skončení zápasu.

 

V rozhovore s Marekom Fučom ktorý nájdete nižšie v článku sme sa pobavili aj o minulom zápase ale aj o terajšom v ktorom sa postaví Janovi Strauszovi, bratovi známeho influencera Reného Strausza známeho ako Reného Rendyho. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies