Pánik opäť bodoval, Caps to však na výhru nestačilo

NETKY.SK • 5 Marec 2020, 08:57 • 2 min
Pánik opäť bodoval, Caps to však na výhru nestačilo

USA - V nočných zápasoch NHL sa zo slovenských reprezentantov predstavil na ľade "len" útočník Washingtonu Capitals Richard Pánik. Po zápase figuroval aj medzi bodovacími hráčmi.

slovakia

left justify in out

Ďalšia prehra Caps

V stretnutí proti Philadelphii si slovenský útočník vylepšil štatistiky o jednu asistenciu, ale Washington podľahol Flyers na domácom ľade 2:5. Rodák z Martina v 15. minúte šikovnou prihrávkou našiel dánskeho útočníka Larsa Ellera, ktorý svojim 16. gólom v sezóne otvoril skóre duelu v Capital One Arene. Pre Pánika to bola jubilejná desiata asistencia v aktuálnom ročníku a celkovo 18. bod. 

 

 

Druhý zápas v rade
Slovenský útočník bodoval v druhom zápase po sebe, keďže v nedeľu skóroval do siete Minnesoty. Na ľade strávil 11:44 min. V zápase si pripísal až štyri bodyčeky, čo bolo najviac spomedzi hráčov "Caps". 

 

 

Zranenie 
Philadeiphia na jednej strane jednoznačne vyhrala, no v zápase prišla o útočníka Jamesa van Riemsdyka. Jeden z najlepších amerických útočníkov v NHL sa v prvej tretine snažil zablokovať strelu domáceho obrancu Jonasa Siegenthalera, no utrpel pri tom zlomeninu ruky. "Je to elitný hráč v tejto súťaži. Veľa toho urobí pre tím a to je dôvod, prečo dáva 25 a viac gólov každý rok," povedal o ňom útočník a kolega Kevin Hayes.

 

 

Víťazná séria Colorada prerušená
Ďalšie dva stredajšie zápasy NHL boli dramatickejšie, v dvoch prípadoch dokonca muselo rozhodnúť až predĺženie. Hokejisti Colorada po siedmich výhrach v sérii podľahli hráčom Anaheimu 3:4 po predĺžení, keď 1,2 sekundy pred koncom pridaného času rozhodol švédsky forvard Rickard Rakell.

 

 

Calgary zaúradovalo v poslednej časti

Columbusu nestačil na ľade Calgary ani dvojgólový náskok desať minút pred koncom a prehral 2:3 po predĺžení. 

 


Výsledky nočných zápasov NHL:

Washington - Philadelphia 2:5 (1:0, 1:3, 0:2)
Richard Pánik (Washington) odohral 11:44 min, 1 asistencia, 

Calgary - Columbus 3:2 pp (0:2, 0:0, 2:0 - 1:0)
Colorado - Anaheim 3:4 pp (2:2, 0:1, 1:0 - 0:1)
Vancouver - Arizona 2:4 (0:1, 0:0, 2:3)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies