Posledný film Brittany Murphy ide do kín štyri roky po jej úmrtí

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 14:13 • 2 min
Posledný film Brittany Murphy ide do kín štyri roky po jej úmrtí

USA - Mysteriózny triler Something Wicked režiséra Darina Scotta bude mať premiéru 4. apríla v Eugene v štáte Oregon, kde ho v roku 2009 nakrúcali.

slovakia

left justify in out

Posledný film zosnulej americkej herečky Brittany Murphy sa viac ako po štyroch rokoch od jej úmrtia dostane do amerických kín. Mysteriózny triler Something Wicked režiséra Darina Scotta bude mať premiéru 4. apríla v Eugene v štáte Oregon, kde ho v roku 2009 nakrúcali. Krátko na to sa dostane do kín aj v ďalších amerických mestách. V snímke si okrem Murphy zahrali aj Shantel VanSanten, John Robinson, Julian Morris, Robert Blanche a Jerry L. Buxbaum.

 

Brittany Murphy pochádzala z Atlanty a účinkovala vo filmoch ako Bezmocná (1995), Narušenie (1999), Nepovedz ani slovo (2001), 8. míľa (2002), Medové týždne (2003), Dievča z lepšej spoločnosti (2003), Sin City - mesto hriechu (2005) alebo The Ramen Girl (2008). Zomrela 20. decembra 2009 vo veku 32 rokov, pričom podľa koronera bol hlavnou príčinou smrti zápal pľúc, svoju úlohu však zohrali aj anémia a zvýšená hladina voľnopredajných liekov proti bolesti a nachladnutiu. Herečkin otec Angelo Bertolotti však s výsledkami pitvy svojej dcéry nesúhlasil, a preto sa rozhodol získať vzorky jej vlasov, krvi a tkaniva, ktoré poslal na nezávislú analýzu do súkromného laboratória. Výsledky nových testov preukázali, že v herečkinom organizme sa nachádzalo vo vysokých koncentráciách desať ťažkých kovov. Údajne malo ísť o látky, ktoré sa bežne nachádzajú v jedoch na hlodavce, pesticídoch a insekticídoch. Herečkin otec preto tvrdí, že jeho dcéru s najväčšou pravdepodobnosťou niekto otrávil. Jej matka Sharon Kathleen Murphy však tieto tvrdenia označila za absurdné. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.usmagazine.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies