Poslankyňa Romana Tabák porušila zákon! Kúpala sa v chránenom vodnom toku!

NETKY.SK • 22 Júl 2021, 15:50 • 2 min
Poslankyňa Romana Tabák porušila zákon! Kúpala sa v chránenom vodnom toku!

BRATISLAVA - Slovenská národná strana (SNS) vyzýva Romanu Tabák (OĽaNO), aby sa vzdala mandátu poslankyne Národnej rady SR. Uviedol to šéf národniarov a bývalý predseda parlamentu Andrej Danko vo svojom profile na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Dôvodom má byť to, že koaličná poslankyňa zverejnila na sociálnej sieti fotku, ako sa kúpe v potoku na území Tatranského národného parku na mieste, kde platí najprísnejší stupeň ochrany. Situáciou sa už zaoberá Slovenská inšpekcia životného prostredia.

 


"Poslankyňa Tabák opakovane ukazuje, že nemá elementárnu slušnosť a ani vedomosti na pozíciu poslankyne v parlamente. Žiaľ, takýchto ľudí, náhodne vybraných, dostalo OĽaNO do parlamentu," napísal Danko.

 

Tabák sa prostredníctvom sociálnej siete za svoj čin ospravedlnila. Podľa vlastných slov si bola vedomá len zákazu kúpania sa v plesách.


Správu budeme aktualizovať!
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies