Poslanec Miroslav Kollár podáva trestné oznámenie na "Slobodných rytierov Slovenska", ktorý sa vyhrážajú jeho rodine

NETKY.SK • 30 Apríl 2021, 16:59 • 2 min
Poslanec Miroslav Kollár podáva trestné oznámenie na "Slobodných rytierov Slovenska", ktorý sa vyhrážajú jeho rodine

BRATISLAVA - Primátorovi Hlohovca a nezaradenému poslancovi Národnej rady SR Miroslavovi Kollárovi sa vyhrážajú neznámi páchatelia.

slovakia

left justify in out

Podľa nezaradeného poslanca Miroslava Kollára má zaslaná hrozba súvislosť s jeho odchodom z vládnej koalície a vstupom do strany Spolu - občianska demokracia.

 

Vyhrážka je formulovaná ako vyhlásenie organizovanej skupiny. Informáciu a časť listu poskytol hovorca strany Spolu Matej Bučko. „Vzdaj sa mandátu poslanca. Ak tak neurobíš, tak my Slobodní rytieri Slovenska sa ‚pozrieme‘ na tvoju rodinu,“ píše sa v liste od neznámych páchateľov.

 

"Ja som odchovaný na rozprávkach a povestiach, v ktorých boli rytiermi ľudia ušľachtilých vlastností bojujúci za dobrú vec. Takže títo „slobodní rytieri“ si budú musieť zmeniť názov," napísal poslanec v príspevku na sociálnej sieti.

 

img

 

Dodal, že vie o mnohých "takýchto líbesbrífoch", ktoré dostávajú aj jeho kolegyne a kolegovia mnoho. "Po tých rokoch v politike máme už „pro strach uděláno,“ napísal Kollár. 


"Tentokrát však idem podať – prvýkrát v živote – trestné oznámenie a posunúť túto vyhrážku OČTK. Lebo ja nemám problém s kritikou, hoc aj expresívnou. Ale na rodinu sa nesiaha," skonštatoval poslanec NR SR. V závere uviedol, že 


 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies