Poslancov vystriedajú na jeden deň najlepší stredoškolskí rečníci

NETKY.SK • 26 Apríl 2015, 15:08 • 2 min
Poslancov vystriedajú na jeden deň najlepší stredoškolskí rečníci

BRATISLAVA - Poslancov Národnej rady SR vystriedajú v pondelok 27. apríla v poslaneckých laviciach stredoškoláci z najlepších debatných klubov na Slovensku.

slovakia

left justify in out

V rokovacej sále parlamentu budú súťažiť o titul najlepšieho rečníka. Uskutoční sa tam totiž celoštátnom finále 16. ročníka Slovenskej debatnej ligy.

 

Mladí rétori budú diskutovať na tému "Vyslanie pozemných ozbrojených síl na boj proti Islamskému štátu v Iraku a Sýrii je v našom najlepšom záujme". Rečnícke výkony finalistov debatnej ligy bude sledovať sedemčlenná porota zložená z najlepších bývalých aj súčasných slovenských debatérov.

 

Najlepší stredoškolskí diskutéri sa vrátia na parlamentnú pôdu po trojročnej prestávke. Celoštátne finále debatnej ligy otvorí predseda Národnej rady SR Peter Pellegrini o 10.00 h. Informuje o tom webstránka parlamentu.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies