Posilnené IC vlaky a rýchliky ponúkajú cez predĺžený víkend dostatok miest

NETKY.SK • 28 Apríl 2017, 13:05 • 2 min
Posilnené IC vlaky a rýchliky ponúkajú cez predĺžený víkend dostatok miest

BRATISLAVA - Keďže oba tohtoročné májové sviatky pripadli na pondelok, predlžený víkend využije veľa ľudí aj na cestovanie naprieč Slovenskom.

slovakia

left justify in out

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) sa na zvýšený nápor cestujúcich okolo 1. mája pripravila pridaním vozňov vlakom InterCity, o ktoré je najväčší záujem v piatok 28. apríla smerom z Bratislavy do Košíc a v pondelok 1. mája opačne.

 

ZSSK pridá týmto vlakom po jednom vozni druhej triedy na dve IC-čka v piatok aj v pondelok a prvú triedu posilní o jeden vozeň v popoludňajšom IC-čku v piatok z Bratislavy a poslednom večernom IC-čku v pondelok z Košíc.

 

Okrem vlakov InterCity pridá národný dopravca aj 32 vozňov na 26 ďalších rýchlikov z Bratislavy do Košíc cez Žilinu alebo z Bratislavy do Banskej Bystrice a späť.

 

Cestovné lístky na posilnené vlaky sú v predaji a dostupné v pokladniciach aj cez internet. ZSSK odporúča cestujúcej verejnosti, aby si v záujme osobného komfortu včas zabezpečila miesto na sedenie.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies