Popíjanie sa zmenilo na bitku: 30 ročný muž v Trenčíne napadol druhého muža a vyhrážal sa mu

NETKY.SK • 24 Január 2024, 10:57 • 2 min
Popíjanie sa zmenilo na bitku: 30 ročný muž v Trenčíne napadol druhého muža a vyhrážal sa mu

TRENČÍN - Po popíjaní v byte v Trenčíne prerástla hádka medzi dvoma mužmi do fyzického konfliktu s nebezpečnými vyhrážkami. Útočník, ktorému namerali 2,17 promile v krvi, bol obvinený z nebezpečného vyhrážania.

slovakia

left justify in out

V nedeľu v poobedných hodinách dvaja muži spoločne popíjali v byte v Trenčíne. Neskôr sa začali hlasno hádať, pričom ich hádka vyústila aj do fyzického konfliktu. Podľa doteraz zisteného, 30 – ročný muž mal napadnúť poškodeného, pričom ho opakovane udrel päsťou do oblasti hlavy a tváre. Poškodený sa začal voči útoku páchateľa aktívne brániť, pričom sa počas tejto bitky presunuli aj do spoločných priestorov bytového domu. Páchateľ sa mal poškodenému vyhrážať so slovami ,,zabijem ťa, zničím ťa“.

 

Polícia po príchode na miesto obmedzila útočníka na osobnej slobode. Bola s ním vykonaná dychová skúška, ktorá skončila s výsledkom 2,17 promile alkoholu. Následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia.


Po vykonaní potrebných procesných úkonov polícia obvinila 30 – ročného muža z prečinu Nebezpečné vyhrážanie. Zároveň bol spisový materiál odovzdaný spolu s návrhom na podanie obžaloby dozorujúcemu prokurátorovi. O jeho osude rozhodne súd v Trenčíne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Trenčíne, Foto: SITA / Getty Images / iStockphoto (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies