Poľsko vo Vroclave proti Slovensku bez Klicha

NETKY.SK • 11 November 2013, 11:34 • 2 min
Poľsko vo Vroclave proti Slovensku bez Klicha

VARŠAVA - Nový tréner poľskej futbalovej reprezentácie Adam Nawalka na blížiace sa dve medzištátne prípravné stretnutia proti Slovensku (v piatok 15. 11. vo Vroclave) a Írsku (v utorok 19. 11. v Poznani) nemôže rátať so službami hráča holandského tímu PEC Zwolle Mateusza Klicha. Informuje o tom internetový portál sportowefakty.pl.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný talentovaný stredopoliar (nar. 13. 6. 1990) sa zranil v nedeľňajšom domácom dueli 13. kola najvyššej súťaže Eredivisie proti FC Twente (1:1), keď musel odísť z trávnika v 77. min. Klicha následne previezli do nemocnice a vyšetrenie ukázalo zlomeninu prsta na nohe. Rodák z Tarnówa bude nútene pauzovať tri týždne. 

V prípade bývalého hráča Cracovie Krakov a nemeckého Wolfsburgu Klicha, ktorý prišiel v januári 2013 do Zwolle najskôr na hosťovanie a od leta na prestup (podpísal dvojročný kontrakt), ide o prvé zranenie počas pôsobenia v Holandsku. V drese Zwolle odohral dosiaľ 28 duelov, v ktorých strelil tri góly a pripísal si osem asistencií. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies