Peter Pellegrini: Matovič neznáša Lengvarského, mal by odísť!

NETKY.SK • 5 Máj 2022, 14:12 • 2 min
Peter Pellegrini: Matovič neznáša Lengvarského, mal by odísť!

BRATISLAVA - Expremiér a nezaradený poslanec Národnej rady (NR) SR Peter Pellegrini vyzval ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského (nominant OĽaNO) na odchod z funkcie na štvrtkovej tlačovej konferencii.

slovakia

left justify in out

Tvrdí, že minister financií a líder OĽaNO Igor Matovič Lengvarského neznáša a kým bude vo funkcii, zdravotníctvo bude terčom Matovičovej pomsty a rezort financie nedostane.

 

img

 

„Po tom všetkom, čo tento pán neurobil, po tom všetkom, akú nedôveru má vo vlastných radoch, ako ho neznáša minister financií, akú má nedôveru u predsedu vlády Eduarda Hegera (OĽaNO), je tento pán príťažou slovenského zdravotníctva a škodí slovenskému zdravotníctvu,“ povedal Pellegrini na adresu Lengvarského.

 

K téme: Igor Matovič chce odvolať ministra z radov OĽaNO!

 

Dodal, že minister zbabral výstavbu a rekonštrukcie nemocníc a zrejme sa mu nepodarí vyčerpať financie pre zdravotníctvo z fondu obnovy. Hovorí o ohrozovaní rezortu.

 

 

Pellegrini zopakoval i výhrady voči ministrovi vnútra Romanovi Mikulcovi (OĽaNO). Poukázal na pochybnosti o manipulovaní vyšetrovania káuz. Expremiér podotkol, že jeho poslanci nebudú iniciovať jeho odvolávanie v pléne, no vyzývajú ho, aby sám z funkcie odišiel.

 

Možno vás zaujme: AKTUALIZÁCIA - VIDEO: Z klubu OĽaNO vylúčili dve „zradkyne“!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies