Polícia obvinila troch mužov, ktorí zbili a okradli 64-ročného Košičana

NETKY.SK • 21 Február 2023, 11:35 • 2 min
Polícia obvinila troch mužov, ktorí zbili a okradli 64-ročného Košičana

KOŠICE - Troch mužov obvinila polícia po tom, ako minulú stredu (15. 2.) blízko centra Košíc zbili a okradli 64-ročného Košičana. Dvaja z trojice skončili vo vyšetrovacej väzbe. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Lenka Ivanová.

slovakia

left justify in out

Poškodeného po slovnej roztržke udrel 27-ročný Košičan, následne sa k nemu pridal aj 46-ročný muž z okresu Košice-okolie. Spolu s ďalším 31-ročným Košičanom mu vzal peňaženku a bankomatovú kartu, ktorú o pár minú použili pri platení v obchode. "Mužove zranenia si nevyžiadali lekárske ošetrenie a škoda, ktorú mu muži spôsobili, bola vyčíslená na 300 eur," spresnila. Dvojicu vo veku 46 a 31 rokov obvinili zo zločinu lúpeže a prečinu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, oba skutky spáchané formou spolupáchateľstva. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov. Muža vo veku 27 rokov obvinili z prečinu výtržníctva a stíhaný je na slobode. Hrozí mu trest odňatia slobody na tri roky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies