Polícia začala v súvislosti s úmrtím cyklistov pri Ábelovej trestné stíhanie

NETKY.SK • 17 Júl 2023, 13:15 • 2 min
Polícia začala v súvislosti s úmrtím cyklistov pri Ábelovej trestné stíhanie

ÁBELOVÁ - V súvislosti s nedeľňajšou (16. 7.) dopravnou nehodou pri Ábelovej v okrese Lučenec, pri ktorej prišli o život dvaja cyklisti, začala polícia trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Nehoda je naďalej v štádiu vyšetrovania.

slovakia

left justify in out

Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

 

"Dnes vieme potvrdiť informáciu, že alkohol ani iné omamné a psychotropné látky u vodiča prítomné v čase nehody neboli. Do vyšetrovania boli pribratí aj znalci z odboru cestnej dopravy, ako aj znalci z odboru zdravotníctva," priblížila polícia s tým, že presná príčina, ako aj miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania a skúmania.

 

K tragickej dopravnej nehode pri Ábelovej došlo v nedeľu (16. 7.) popoludní. Osobné auto značky Hyundai Santa Fe, ktoré viedol 34 ročný vodič, narazilo do dvoch cyklistov, občanov Maďarskej republiky vo veku 53 a 41 rokov. Cyklisti utrpeli zranenia, ktorým na mieste nehody podľahli. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/Polícia SR - Banskobystrický kraj / KB Netky, Foto: FB Polícia SR - Banskobystrický kraj
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies