Polícia vyšetruje krádež turbodúchadiel za 34.000 eur v Záborskom

NETKY.SK • 11 Január 2023, 09:38 • 2 min
Polícia vyšetruje krádež turbodúchadiel za 34.000 eur v Záborskom

PREŠOV - Polícia vyšetruje krádež 217 kusov turbodúchadiel, ku ktorej došlo v období od 3. do 9. januára v obci Záborské. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

slovakia

left justify in out

Ako povedala, doposiaľ neznámy páchateľ sa vlámal do prepravných boxov – kontajnerov na prívese nákladného motorového vozidla. "Príves bol pripojený k nákladnému vozidlu a jazdná súprava bola zaparkovaná v objekte jednej z firiem v obci Záborské. Poškodená spoločnosť, ktorej turbodúchadlá patrili, vzniknutú škodu vyčíslila na viac ako 34.000 eur," uviedla Ligdayová. Okresný prešovský vyšetrovateľ v prípade vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže. Zákon pri tomto protiprávnom konaní stanovuje pre páchateľa trest odňatia slobody na tri až desať rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies