Sulík: Slová Matoviča o Kolíkovej sú na trestné oznámenie

NETKY.SK • 22 Jún 2021, 13:25 • 2 min
Sulík: Slová Matoviča o Kolíkovej sú na trestné oznámenie

BRATISLAVA - Sulík sa dnes vyjadril, že Matovičove vyjadrenia o Márii Kolíkovej sú na trestné oznámenie.

slovakia

left justify in out

Predseda strany Sloboda a Solidarita Richard Sulík si myslí, že slová ministra financií Igora Matoviča  o šéfke ministerstva spravodlivosti Márii Kolíkovej sú na trestné oznámenie. Povedal to v dnešnej  relácii Rádia Expres Braňo Závodský naživo.

 

Mohlo by vás zaujímať: Sulík: Makó sa v Dubaji vyhrieval za peniaze, ktoré nakradol za vlády Smeru

„Nehovorím, že ja na jej mieste by som to určite spravil, možno by som nad tým mávol rukou. Ale chcem konštatovať, že tu už bola prekročená akási hranica politického boja a koaličného partnera nazývať podvodníkom, je trochu príliš," podotkol.

 

Okrem iného podotkol aj to, že by znížil DPH pre gastrosektor na päť percent. Podľa neho však toto riešenie Igor Matovič už dávnejšie odmietol.

 

A spomenul aj to, že SaS bude rešpektovať výsledky referenda o predčasných voľbách, ak bude platné, hovorí Richard Sulík. Myslí si, že referendová otázka je v poriadku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies