Štátna ochrana prírody chce nakúpiť zariadenia na zvukový monitoring zvierat

NETKY.SK • 7 Máj 2023, 11:00 • 2 min
Štátna ochrana prírody chce nakúpiť zariadenia na zvukový monitoring zvierat

BRATISLAVA - Štátna ochrana prírody (ŠOP) SR chce nakúpiť zariadenia na zvukový monitoring zvierat.

slovakia

left justify in out

Štátna ochrana prírody (ŠOP) SR chce nakúpiť zariadenia na zvukový monitoring zvierat. Na obstaranie vyhlásila tender. Predpokladaná hodnota zákazky je 90.980 eur bez DPH. Vyplýva to z oznámenia zverejneného vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

 

Predmetom zákazky je dodanie zariadení pre statický monitoring zvukov netopierov. Má ísť o 54 kusov s kompletným príslušenstvom. Súčasťou by mal byť mikrofón na snímanie ultrazvuku a jeden akustický mikrofón. Ochranári chcú nakúpiť aj 40 kusov zariadení pre zaznamenanie hlasov vtákov či cicavcov.

 

Všetky zariadenia by mali obsahovať batérie s vysokou výdržou a mali by byť odolné voči mrazu minimálne do mínus 40 stupňov Celzia. Zákazka bude podľa materiálu spolufinancovaná z Kohézneho fondu Európskej únie, v rámci Operačného programu Kvalita životného prostredia 2014 – 2020.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies