Doležal to povedal jasne, lyžiarske strediská sa tento rok už s určitosťou neotvoria!

NETKY.SK • 3 December 2020, 16:04 • 2 min
Doležal to povedal jasne, lyžiarske strediská sa tento rok už s určitosťou neotvoria!

BRATISLAVA - Zimné lyžiarske strediská sa na Slovensku zatvoria minimálne do začiatku januára 2021. Vyhlásil to v dnešnej online diskusii minister dopravy a výstavby Andrej Doležal s tým, že sa tak rozhodlo konzílium odborníkov.

slovakia

left justify in out

 

"Konzílium odborníkov zajtra, teda v piatok na rokovaní pandemickej komisii vlády odporučí sprísnenie opatrení vrátane uzatvorenia zimných lyžiarskych stredísk. To znamená, že minimálne do začiatku januára môžeme zabudnúť na lyžiarsku sezónu," dodal Andrej Doležal.

 

img

 

Plán rezortu nie je aktuálny 
Ministerstvo dopravy a výstavby pripravilo podľa Andreja Doležala jasný protokol, za akých okolností ponechať lyžiarske strediská otvorené aj počas aktuálnej pandémie koronavírusu, a to na semaforovom systéme. Avšak tento návrh nateraz nie je aktuálny, keďže podľa odborníkov namiesto uvoľňovania je nevyhnutné sprísňovať opatrenia zamerané na zastavenie šírenie ochorenia COVID-19.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies