Zadržaný oligarcha Jozef B. popiera všetky obvinenia voči svojej osobe

NETKY.SK • 2 Február 2021, 16:37 • 2 min
Zadržaný oligarcha Jozef B. popiera všetky obvinenia voči svojej osobe

BRATISLAVA - Podnikateľ Jozef B. popiera obvinenia, ktoré voči nemu vzniesli v rámci akcie Mýtnik. Po dnešnom výsluchu na policajnom prezídiu to uviedol jeho advokát Ľudovít Štanglovič s tým, že podnikateľ zatiaľ ostáva políciou zadržaný.

slovakia

left justify in out

"V danej dôkaznej situácii sme toho názoru, že pokiaľ nejde o politickú kauzu, že by prokurátor mal v rámci výkonu dozoru v časti uznesenia o obvinení voči môjmu klientovi konanie zastaviť, respektíve zrušiť," povedal Štanglovič.

 

img


Národná kriminálna agentúra (NAKA) zadržala v piatok 29. januára v rámci akcie Mýtnik bývalého šéfa finančnej správy Františka I. a ďalšie osoby v súvislosti s korupciou a machináciami pri verejnom obstarávaní.

 

Väzobné stíhanie následne prokurátor navrhol štyrom obvineným vrátane Františka I., čomu Špecializovaný trestný súd v pondelok 1. februára vyhovel. Polícia v rámci akcie obvinila aj podnikateľov Michala S. a Jozefa B., ktorí sa v tom čase nachádzali v zahraničí. Jozef B. sa na Slovensko vrátil v pondelok 1. februára vo večerných hodinách.
 

Viac sa dozviete: Jozef Brhel sa vrátil na Slovensko kvôli výpovedi na polícii



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies