Marian Kotleba bol pozitívne testovaný na koronavírus

NETKY.SK • 22 Október 2020, 21:35 • 2 min
Marian Kotleba bol pozitívne testovaný na koronavírus

BRATISLAVA - Predseda strany Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) Marian Kotleba bol pozitívne testovaný na nový koronavírus.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Informoval o tom v statute na sociálnej sieti Facebook. "Priatelia, takže včera som bol na teste a dnes prišiel výsledok. POZITÍVNY!," napísal v príspevku Kotleba. 

 

Údajne sa nakazil na súde

Poslanec NR SR sa zároveň domnieva, že sa aj spolu s jeho advokátom Tomášom Rosinom nakazili počas procesu na Špecializovanom súde v Pezinku, ktorý sa konal v pondelok (12. októbra). 

 

img

 

Prípad sa týkal podujatia z roku 2017, kedy na Obchodnej akadémii v Banskej Bystrici odovzdal pred takmer 400 pozvanými hosťami trom zúčastneným rodinám finančný dar prostredníctvom symbolických šekov vystavených na sumu 1 488 eur.

 

Súvisiaci článok: Marián Kotleba skončil v karanténe, jeho advokát bol pozitívny na koronavírus

 

"Určite sme sa všetci nakazili na tom gestapáckom súde v pondelok 12. októbra. Nikto z nás pred súdom chorý nebol. A po súde advokáti, aj kolegovia poslanci, aj ja. Darmo som sudkyni vravel, že mi stúpa teplota. Darmo advokáti upozorňovali, že porušuje opatrenie predsedu súdu. Objednávku bolo treba splniť za každú cenu! Budú ju stíhať za všeobecné ohrozenie???," napísal Kotleba.

 

Predseda ĽSNS je zároveň toho názoru, že keďže sa po súde zúčastnil rokovania v parlamente, mali by sa všetci zúčastnení poslanci podrobiť 10-dňovej karanténe. 

 

Mohlo by vás zaujímať: AKTUALIZOVANÉ Súd uznal Mariána Kotlebu za vinného, za šeky s nacistickou symbolikou dostal štyri roky za mrežami

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona