Polícia určila totožnosť štyroch osôb, ktoré našla mŕtve v byte v Londýne

NETKY.SK • 18 Jún 2023, 09:30 • 2 min
Polícia určila totožnosť štyroch osôb, ktoré našla mŕtve v byte v Londýne

LONDÝN - Britská polícia určila totožnosť štyroch členov rodiny, ktorých telá našla ešte v piatok v byte v západnej časti Londýna.

slovakia

left justify in out

Britská polícia určila totožnosť štyroch členov rodiny, ktorých telá našla ešte v piatok v byte v západnej časti Londýna. TASR správu prevzala v nedeľu z agentúry DPA a webovej stránky stanice Sky News.

 

Londýnska Metropolitná polícia (MPS) v piatok popoludní s použitím sily vnikla do bytu v londýnskom obvode Hounslow. Reagovala na výzvy ďalších osôb, ktoré boli znepokojené v súvislosti s touto rodinou. Išlo o 39-ročného muža, jeho 35-ročnú manželku, ich 11-ročnú dcéru a trojročného syna. Susedia uviedli, že obete boli Poliaci. Muž pracoval ako stavbár a jeho manželka bola upratovačka v hoteli. Úrady kontaktovali najbližších príbuzných obetí a poskytli im podporu.

 

V priestoroch obytného domu v sobotu zasahovala polícia a súdni experti. Linda Bradleyová, ktorá vedie vyšetrovanie, miestnu komunitu ubezpečila, že špecialisti sa usilujú objasniť okolnosti, ktoré viedli k tomuto tragickému incidentu. Polícia podľa Bradleyovej poskytne podrobnosti hneď, ako to bude vhodné. V spojitosti s vyšetrovaním však nepátra po žiadnych ďalších osobách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies