Polícia sa obracia na verejnosť o pomoc pri stotožnení dvoch mužov

NETKY.SK • 5 Október 2017, 15:48 • 2 min
Polícia sa obracia na verejnosť o pomoc pri stotožnení dvoch mužov

BRATISLAVA - Polícia sa v súvislosti s objasňovaním lúpežného prepadnutia zo 17. septembra 2017 opätovne obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení dvoch mužov.

slovakia

left justify in out

K lúpežnému prepadnutiu pobočky stávkovej kancelárie došlo v poludňajších hodinách na Bošániho ulici v mestskej časti Bratislava – Dúbravka. Spôsobená škoda sa vyšplhala na 800 eur.

 

Podľa súčasných informácií ide v jednom prípade o muža v zdanlivom veku 30 až 35 rokov so zarastenou tvárou, vysoký je cca 170 cm, strednej postavy, na hlave mal svetlú šiltovku a okuliare. Oblečenú mal bundu s kapucňou a modro-bielymi vodorovnými pruhmi, dlhé bledé nohavice a čierne tenisky. Okolo pása mal pripevnenú čiernu pánsku kapsičku. Muž hovoril plynule po slovensky bez dialektu a nárečia.

 

Policajti okrem pátrania po tomto neznámom páchateľovi zároveň pátrajú po doposiaľ nestotožnenom svedkovi, ktorý by svojimi informáciami mohol prispieť k objasneniu tohto lúpežného prepadnutia.

 

"Občanov, ktorí majú informácie k totožnosti mužov, k ich súčasnému pohybu či pobytu, vyzývame, aby ich oznámili na bezplatné číslo polície 158, prípadne tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uviedla Lucia Mihalíková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies