Polícia pokračuje vo vyšetrovaní nehody, ktorá sa stala na Vianoce v Bratislave

NETKY.SK • 19 Február 2015, 18:19 • 2 min
Polícia pokračuje vo vyšetrovaní nehody, ktorá sa stala na Vianoce v Bratislave

BRATISLAVA - Polícia naďalej pokračuje vo vyšetrovaní dopravnej nehody, ktorá sa stala minulý rok na Štedrý deň (24. 12. 2014) na križovatke ulíc Žitná a Stolárska v Bratislave.

slovakia

left justify in out

"Od začatia trestného konania až doposiaľ boli v tejto súvislosti vykonané nevyhnutne potrebné úkony smerujúce k náležitému objasneniu veci," informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Karina Považanová.
     

Dňa 12. januára 2015 polícia zadržala vodičský preukaz 35-ročnej Aleny P. z okresu Pezinok. O niekoľko dní na to, 27. januára 2015, vzniesol policajný vyšetrovateľ voči nej obvinenie z prečinu ublíženia na zdraví. 
     

Alena P. mala viesť auto značky BMW po Žitnej ulici v smere von z centra mesta. "Na križovatke s ulicou Stolárska nerešpektovala svetelné signalizačné zariadenie a do križovatky vošla na červený svetelný signál. Tu došlo k zrážke s osobným motorovým vozidlom značky Fiat Punto, ktoré viedla 39-ročná vodička po Stolárskej ulici v smere na Žitnú ulicu," vysvetlila Považanová. 
     

V dôsledku dopravnej nehody utrpela vodička z vozidla Fiat Punto podľa lekárskej správy ťažké zranenia. Vo vozidle Aleny P. utrpela 59-ročná spolujazdkyňa ľahké zranenia. 
     

Za účelom posúdenia presných príčin a okolností dopravnej nehody, ako aj miery zavinenia, bol do trestného konania pribratý znalec z odboru cestnej dopravy. "Vyšetrovanie, ako i znalecké dokazovanie, v tomto prípade aj naďalej pokračuje, pričom všetky úkony vo vyšetrovaní vykonávame s cieľom vec náležite objasniť," dodala Považanová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies