Polícia pátra po nezvestnom Ladislavovi Obuchovi, naposledy ho videli 9. januára

NETKY.SK • 13 Január 2017, 15:50 • 2 min
Polícia pátra po nezvestnom Ladislavovi Obuchovi, naposledy ho videli 9. januára

BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 51-ročnom Ladislavovi Obuchovi, narodenom 19. júla 1965, bytom Poľnohospodárska 24, Bratislava.

slovakia

left justify in out

Muž bol naposledy videný v mieste trvalého bydliska 9. januára, od tohto dňa o sebe nepodal žiadnu správu a miesto jeho súčasného pohybu či pobytu nie je známe.

Ide o muža vysokého 170 cm, je štíhlejšej postavy, má krátke prešedivené blond vlasy. Na sebe mal čierno-modré nohavice zo "šuštiakového" materiálu, čiernu bundu, pod ktorou mal čiernu bundu s kapucňou a modré tenisky.

 

"Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej osoby, nám oznámte na číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uviedla Lucia Mihalíková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies