Polícia hľadá len 14-ročného mladíka, ktorý sa liečil z drogovej závislosti

NETKY.SK • 15 Február 2021, 10:14 • 2 min
Polícia hľadá len 14-ročného mladíka, ktorý sa liečil z drogovej závislosti

RIMAVSKÁ SOBOTA - Polícia v Rimavskej Sobote žiada občanov o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 14-ročnom Samuelovi B..

slovakia

left justify in out

Banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová informovala o tom, že menovaný Samuel Boldižár je umiestnený v zariadení Komunita Poloma v okrese Krupina, kde sa lieči od závislosti na drogách. V utorok 9. februára okolo 14:40 bez udania dôvodu odišiel zo zariadenia na neznáme miesto.

„V minulosti bol už liečený v psychiatrickej liečebni," priblížila Faltániová s tým, že vykonanými previerkami sa policajtom doteraz nepodarilo získať žiadne informácie o jeho pobyte.

 

HĽADÁME 14-ROČNÉHO SAMUELA, VIETE KDE JE? POMÔŽTE NÁM! Polícia v Rimavskej Sobote sa obracia na občanov so žiadosťou o...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Banskobystrický kraj Pondelok 15. februára 2021

 

Výzor

Hľadaný je podľa polície vysoký 174 centimetrov, štíhlej chudej postavy, má hnedé krátke vlasy a sivomodré oči. Naposledy mal oblečenú tmavomodrú bundu, čierne tepláky, čiernu čiapku a obuté mal hnedé zimné topánky.

Akékoľvek informácie o nezvestnom môžu občania oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania číslo 158, alebo prostredníctvom facebookovej stránky polície Banskobystrického kraja.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies