Polícia evakuovala dnes ráno budovu Univerzity Komenského v Bratislave. Dôvodom malo byť nahlásenie bomby

NETKY.SK • 13 Február 2024, 11:02 • 2 min
Polícia evakuovala dnes ráno budovu Univerzity Komenského v Bratislave. Dôvodom malo byť nahlásenie bomby

BRATISLAVA - Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava III dnes ráno preverovali udalosť spojenú s vyhrážkami voči doposiaľ nekonkretizovaným osobám. Na mieste zasahovali viaceré zložky vrátane kukláčov.

slovakia

left justify in out

Bratislavská polícia zasahuje v budove Univerzity Komenského pri Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu"Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava III preverujú udalosť spojenú s vyhrážkami voči doposiaľ nekonkretizovaným osobám," uviedla pre agentúru TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

 

Študentov posielali von z budovy a okolie obsadili ozbrojení policajti. Podľa niektorých svedkov niekto poslal na školu výhražný email, píše Pluska. 

 

„Bola nahlásená bomba,“ povedal pred budovou školy policajný príslušník pre portál Aktuality. Na mieste zasahujú viaceré zložky vrátane kukláčov, psovodov aj operatívcov.

 

„Policajti bezodkladne po prijatí oznámenia vykonali potrebné úkony s cieľom jeho náležitého preverenia a objasnenia ako aj zabezpečenia bezpečnosti. Môžeme potvrdiť, že nehrozí bezprostredné nebezpečenstvo ohrozenia života a zdravia v súvislosti s predmetnou udalosťou," informuje hovorca oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ v Bratislave Michal Szeiff.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR, Aktuality, Pluska, Foto: Fakulta managementu
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies