Polícia čaká v prípade tragickej streľby na Zámockej ulici na znalecké posudky

NETKY.SK • 14 Jún 2023, 13:45 • 2 min
Polícia čaká v prípade tragickej streľby na Zámockej ulici na znalecké posudky

BRATISLAVA - Národná kriminálna agentúra naďalej pokračuje vo vyšetrovaní vlaňajšej tragickej streľby na Zámockej ulici v Bratislave. Čaká sa na znalecké posudky.

slovakia

left justify in out

Národná kriminálna agentúra (NAKA) naďalej pokračuje vo vyšetrovaní vlaňajšej tragickej streľby na Zámockej ulici v Bratislave. Čaká sa na znalecké posudky. TASR to potvrdila hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

 

Prípad je kvalifikovaný ako teroristický útok. "Vyšetrovanie Národnej kriminálnej agentúry naďalej pokračuje, keďže znalecké skúmania doposiaľ neboli skončené," priblížila hovorkyňa s tým, že viac informácií nie je v súčasnosti možné poskytnúť.

 

V centre Bratislavy na Zámockej ulici došlo vlani 12. októbra pred podnikom, ktorý navštevuje najmä LGBTI+ komunita, k streľbe. Na mieste zomreli dvaja muži. Zranená bola jedna žena. Páchateľ z miesta činu ušiel. Polícia ho našla na druhý deň ráno mŕtveho, spáchal vraj samovraždu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies