Policajti z Trnavy si zachovávajú humor aj v týchto horúčavách. Koho hľadajú?

NETKY.SK • 23 Júl 2022, 14:05 • 2 min
Policajti z Trnavy si zachovávajú humor aj v týchto horúčavách. Koho hľadajú?

TRNAVA - Mladá zlodejka z Trnavy svojím konaním prekvapila policajtov.

slovakia

left justify in out

Trnavskí policajti na svojom profile na sociálnej sieti Facebook informovali o naozaj kurióznom prípade, v ktorom si „Dievčina v žltom drese odviezla trofej, štart a cieľ pritom prekonala do pár minút." 

 

„Túto etapovku zvládla extrémne rýchlo a do preteku sa prihlásila mimo riadnej kvalifikácie. K bicyklu totiž prišla počas výjazdu v trnavskom nákupnom centre a na jej rýchly špurt z parkovacieho boxu nestačil zareagovať ani cieľový pípač. Dievčina v žltom drese a kvetovaných nohaviciach prešla celú trasu bez zaváhania a hoci sa ešte obzerala, či ju niekto nediskvalifikuje, nikomu jej jazda neprišla čudná," napísali policajti. 

 

Relax na víkend: FILM Komédia Indián zverejnila oficiálny trailer!

 

img

 

Podľa zistení polície dievčina v žltom odcudzila z predajne horský bicykel zn. ROCKRIDER MTB ST 530 MDB YELLOW 27,5, produktové číslo 4589581, veľkosť ,,S“ s čiernymi nápismi ,,ROCKRIDER“ na ráme. Zo športovej predajne sa na ňom odviezla ešte v stredu 29. 6. 2022 krátko pred 20.00 h. Polícia po "cyklistke" vyhlásila pátranie. 

 

„Okrem diskvalifikácie jej totiž dôvodne podozrivá z krádeže dvojkolesového tátoša za takmer 380 eur, ktorý po preteku cez predajňu, nevrátila," informuje polícia.

 

Prečítajte si aj: Rusi obvinili Ukrajinu z jadrového terorizmu, obrátia sa na OSN. Čo na to Ukrajina?

 

img

 

Trnavskí policajti zároveň prosia o pomoc verejnosť: 

 

„Ak ste túto mladú cyklistku videli, príp. vám krátko po jej výkone ponúkol bicykel niekto na predaj, všetky informácie nám pomôžu prípad rýchlejšie objasniť. Informácie nám môžete oznámiť na bezplatné číslo 158 alebo napísať do súkromnej správy fb sr – trnavský kraj. Ďakujeme za pomoc. Športu zdar a krádežiam pokoj," dodali policajti na záver statusu. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies