Policajti prehladávajú všetky súdy, neznámy páchateľ nahlásil bombu

NETKY.SK • 14 Máj 2020, 13:32 • 2 min
Policajti prehladávajú všetky súdy, neznámy páchateľ nahlásil bombu

Policajti prehľadávajú všetky súdy na Slovensku. Podľa informácií z polície, do podateľne Ústavného súdu SR prišiel výhražný email o bombe na súde a vo väznici.

slovakia

left justify in out

Policajti musia prehladať všetky súdy

Keďže neboli špecifikované presné miesta, policajti musia prehľadať všetky súdy. V utorok a stredu prehľadávali aj väznice, pretože už predtým dostali výhražnú informáciu o uloženej bombe. Na prípade polícia intenzívne pracuje.

 

Do väzníc bol zaslaný výhražný email
Ako uviedla riaditeľka odboru komunikácie Zboru väzenskej a justičnej stráže Katarína Nováková, v uplynulých dňoch bola prostredníctvom elektronickej pošty do viacerých väzníc doručená výhražná správa o umiestnení "bomby" (nástražného výbušného systému).

 

"Na základe uvedenej skutočnosti boli zo strany jednotlivých ústavov v súčinnosti s príslušnými zložkami Policajného zboru a Hasičského a záchranného zboru vykonané preventívno-bezpečnostné opatrenia. Vzhľadom na charakter udalosti nebudeme poskytovať bližšie informácie a ani konkretizovať rozsah opatrení," uviedla Nováková s tým, že v jednotlivých ústavoch bola ukončená bezpečnostná prehliadka s negatívnym výsledkom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies