Nahnevaný vodič zranil policajta. Podráždila ho pokuta za zlé parkovanie

NETKY.SK • 11 Február 2021, 12:42 • 2 min
Nahnevaný vodič zranil policajta. Podráždila ho pokuta za zlé parkovanie

PREŠOV - Obvineniu zo zločinu útoku na verejného činiteľa čelí 47-ročný Marek z Prešova, ktorý zranil mestského policajta počas výkonu jeho služby.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal v pondelok (8. februára) pár minút po deviatej hodine v Prešove, kde príslušníci mestskej polície vykonávali hliadkovú službu na Sládkovičovej ulici.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Ligdaová, hliadka spozorovala viaceré priestupky na úseku bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke.

 

 

Keďže na tomto úseku je zakázané zastavenie vozidiel a priestupky začali dokumentovať.

 

„Počas toho k nim pristúpil Prešovčan, ktorý hliadke potvrdil, že je vodičom jedného z vozidiel, ktoré tam stálo a ktoré bolo predmetom dokumentovania. Muž bol vyzvaný, aby predložil doklad totožnosti, čo nerešpektoval, nasadol do vozidla a chcel vozidlo preparkovať, pričom narazil policajtovi do lýtka a kolena,“ opísala Ligdayová. Mestský policajt utrpel zranenia ľavej nohy, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie. 

 

"Doba liečenia zatiaľ nie je známa,“ dodala hovorkyňa. Mužovi bolo vznesené obvinenie za zločin útoku na verejného činiteľa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies