Policajti objasnili smrť v lesoparku

NETKY.SK • 2 Február 2015, 11:15 • 2 min
Policajti objasnili smrť v lesoparku

BRATISLAVA/KOŠICE - Michalovskí policajti objasnili smrť v lesoparku. Začiatkom novembra minulého roku tam napadli Michalovčana, ktorý neskôr v nemocnici zomrel.

slovakia

left justify in out

"V týchto dňoch vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície zo zločinu zabitia a prečinu výtržníctva obvinil 20-ročného Štefana G. a 15-ročného Tomáša T. z okresu Michalovce," informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó.

 

Štefan a Tomáš podľa polície 4. novembra večer v lesoparku Biela Hora v Michalovciach fyzicky napadli 42-ročného Michalovčana. "Údermi a kopancami mu spôsobili zranenia, na následky ktorých 27. novembra 2014 v nemocnici zomrel," uviedol Szabó. Na začiatku vyšetrovania nebolo vylúčené, že si muž zranenia spôsobil sám, ale taktiež ani cudzie zavinenie. Najprv začali trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví, vyšetrovateľ však po vyhodnotení znaleckých posudkov skutok prekvalifikoval. Obvinených stíhajú väzobne. Ak sa im preukáže vina, môžu skončiť vo väzení na sedem až desať rokov, u mladistvého by to bola polovica. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies