Policajná akcia v Nitrianskom kraji: Na tieto priestupky si posvietia muži zákona

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 15:01 • 2 min
Policajná akcia v Nitrianskom kraji: Na tieto priestupky si posvietia muži zákona

BRATISLAVA/NITRA - Počas budúceho týždňa sa uskutoční na území Nitrianskeho kraja osobitná kontrola zameraná na dokumentovanie priestupkov držiteľov vozidiel.

slovakia

left justify in out

Policajti budú dokumentovať tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré bývajú hlavnými príčinami dopravných nehôd, informuje nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Kontrolovať budú rýchlosť jazdy, porušenie základných povinností vodiča, nesprávne predchádzanie a nedanie prednosti v jazde na území okresov Nitra, Šaľa, Topoľčany, Komárno, Nové Zámky a Levice, dodala Čuháková.

 

Polícia upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, najmä rýchlosť jazdy a dbali na zvýšenú pozornosť, opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom. V poslednom období polícia eviduje viacero dopravných nehôd, pri ktorých boli ťažšie zranení, dokonca i usmrtení účastníci cestnej premávky. 

 

Osobitná kontrola zameraná na dokumentovanie priestupkov držiteľov vozidiel sa uskutoční na celom Slovensku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies