Attila Végh zorganizoval druhý Champ Camp, na ktorom Netky ako hlavný partner nesmeli chýbať!

NETKY.SK • 8 December 2023, 15:00 • 2 min
Attila Végh zorganizoval druhý Champ Camp, na ktorom Netky ako hlavný partner nesmeli chýbať!

LUČIVNÁ - Slovenský zápasník Attila Végh už po druhý krát prišiel na trh zo svojím vlastným kempom CHAMP CAMP.

slovakia

left justify in out

V malebnom prostredí v Lučivnej sa koná druhý diel CHAMP CAMPU pod vedením Attilu Végha. Tento do detailu prepracovaný zápasnícky kemp znovu presvedčil tucet nadšencov bojových športov. Champ Camp je určený pre začiatočníkov v bojových športoch, ktorý sa naučia základy boxu ako takého, gymnastiky, pracovania s vlastnou váhou a brazílskeho jiu-jitsu

 

Prvý Champ Camp na Donovaloch bol veľmi úspešný, a práve preto sa v nedeľu večer všetci účastníci stretli vo Family Resorte v Lučivnej. Po krátkom zoznámení si všetci po dlhej ceste išli oddýchnuť na hotelovú izbu. Pondelok ako prvý plnohodnotný deň začal hneď ranným tréningom v miestnej telocvičňi ktorá sa nachádzala v areáli resortu. Tréning začal o 8:00. Attilovým pomocním trénerom bol známy slovenský tréner UFC zapasníka Lájoša Kleina, Roman Kollár. Tréning zameraný na základy boxu trval niečo vyše hodiny. Po tréningu sa všetci úcastníci vrátili na hotel a dali si raňajky. Do 16:00 bol voľný individuálny program, ktorý každý využil tak, ako chcel. Po výdatnom obede nasledoval krátky odpočinok, ktorý chcel každý využiť, lebo o 16:00 nasledoval druhý tréning pod vedením Romana Kollára.

 

Tréning zameraný na pohyb s vlastnou váhou všetci zvládli a o 17:30 sme sa presunuli späť na hotel. Tam po večeri nasledoval spoločný program s Attilom Véghom. Tento vzácny čas s účastníkmi všetci využili, a Attila sa podelil o svoje skúsenosti a rady. Utorňajšie ráno začalo opäť ranným tréningom Romana Kollára. Niektorý účastníci zvládali tempo tréningov lepšie, a niektorí zase horšie. Špeciálnym hosťom tohto dňa bol slovenský reprezentant v karate a kulturistike Roman Volák, ktorý tiež zavítal do Lučivnej. Na tomto špeciálnom tréningu sa účastníci naučili základy karate.

 

Popri tréningu prebehla súťaž o špeciálny kus oblečenia s motívom Champ Campu. Túto výzvu vyhral účastník Marián, ktorý sa z bundy náramne tešil. Samotného Romana Voláka sme vyspovedali, a prezradil nám aj to, prečo z karate presedlal na kulturistiku. Po večeri nasledovala debata práve s Romanom Volákom, ktorý sa podelil o jedinečné zážitky. Streda nezačala tréningom ako obvykle ale výstupom na Hrebienok. V krásnom prostredí Tatier sme absolvovali tento výstup, ktorý bol určite fantastickým obohatením kempu. Po obede nasledoval dobrovoľný tréning, ktorého sa zúčastnil aj Attila. Hlavným vyvrcholením tohto dňa bola mikulášska akcia pod vedením Attilu Végha, ktorý bol v prezlečení za Mikuláša. Práve táto akcia prilákala veľa detí z okolia a vytvorilo to krásnu Vianočnú atmosféru. Hlavným vystúpením večera bol koncert dua Twins.

 

Champ Camp 3 sa bude konať opäť vo Family Resorte v Lučivnej v dňoch 28. 1. - 3. 2. 2024.

 

Celú exkluzívnu reportáž si môžete pozrieť nižšie v článku.

 

ZDROJ FOTO: PETER SALA 📷

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Zdroj: Netky redakcia, Foto: Champ Camp
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies