Podpaľač Breno už nepije alkohol

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 10:33 • 2 min
Podpaľač Breno už nepije alkohol

BERLÍN - Brazílsky obranca Breno v Nemecku svojím futbalovým umením nezaujal. Do povedomia verejnosti sa bývalý hráč mníchovského Bayernu či 1. FC Norimberg zapísal negatívne, keď za podpálenie svojho domu pod vplyvom alkoholu v septembri 2011 musel ísť do väzenia.

slovakia

left justify in out

V ňom si odsedel dve tretiny z trestu (tri roky a deväť mesiacov) a potom ho podmienečne prepustili. V závere uplynulého roka sa vrátil do rodnej Brazílie a pre denník "O Globo" si otvoril srdce a prezradil, ako pobyt za mrežami zmenil jeho život.


"Tri roky za mrežami boli najťažším obdobím, ktorým som si musel v doterajšom živote prejsť. Teraz som už pokojnejší, radšej zostávam doma a viac už nepijem alkohol. Naučil som sa vážiť si hodnotu života a rešpektovať ľudí," prezradil 25-ročný stopér, ktorý je opäť hráčom svojho materského klubu FC Sao Paulo. Práve z neho v roku 2008 prestúpil za 12 miliónov eur do Bayernu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies