Podolínčan sa smrťou vyhrážal čašníčke: Zarežem ťa ako sviňu

NETKY.SK • 21 September 2015, 10:18 • 2 min
Podolínčan sa smrťou vyhrážal čašníčke: Zarežem ťa ako sviňu

PODOLÍNEC – Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Podolínci obvinil 44-ročného Ľubomíra pochádzajúceho z tohto mesta z prečinu nebezpečného vyhrážania. Podľa prešovskej krajskej policajnej hovorkyne Jany Migaľovej mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

slovakia

left justify in out

"Vyšetrovaním sa zistilo, že Ľubomír sa mal v nedeľu (20.9.) okolo 11. hodiny v jednom z podnikov na Mariánskom námestí v Podolínci vyhrážať smrťou 32-ročnej žene a to pred najmenej troma osobami," uviedla hovorkyňa s tým, že žena ako čašníčka v tomto podniku upozornila muža, aby prestal obťažovať a aby odišiel. Podľa jej ďalších slov Ľubomír jej najprv začal vulgárne nadávať, potom jej povedal, že ju zabije a zareže ako sviňu.

 

"Týmito vyhrážkami, ako aj svojím správaním, muž vzbudil u ženy obavu, že svoje vyhrážky o zabití uskutoční. Tohto zákazníka policajná hliadka zadržala, obmedzila na osobnej slobode a následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia," uzavrela hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies