Podľa Tretiaka kluby KHL nemajú veľký záujem o LM

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 12:02 • 2 min
Podľa Tretiaka kluby KHL nemajú veľký záujem o LM

MOSKVA - Kluby ruskej Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) nemajú záujem o štart v Lige majstrov. V rozhovore pre denník Sovetskij Sport to uviedol prezident Ruskej hokejovej federácie (FHR) Vladislav Tretiak.

slovakia

left justify in out

"Neevidujeme výrazný záujem o účasť v tejto súťaži. Pôsobí tam napríklad päť rakúskych klubov a nečudujem sa, že naše mužstvá s nimi nechcú hrať. Ak by ruské mužstvá zasiahli až do vyraďovacej časti, postoj by bol asi iný. Proti sú však organizátori. Podujatie nie je veľmi populárne, účasť ruských klubov by mu pomohla, ale naopak to neplatí. Ďalšou vážnou otázkou je, kedy by sa hralo, pretože pauzy v KHL teraz využívame na reprezentačné akcie. Aj tak musíme začínať už v auguste," povedal.


V ročníku 2015/2016 sa v Lige majstrov predstaví dovedna 48 klubov z dvanástich krajín, Slovensko budú zastupovať majstrovské Košice a druhý tím po základnej časti HK Nitra.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies