Podľa SHMÚ môže byť dnes popoludní na západe Slovenska až 33 stupňov Celzia

NETKY.SK • 20 Jún 2023, 10:00 • 2 min
Podľa SHMÚ môže byť dnes popoludní na západe Slovenska až 33 stupňov Celzia

BRATISLAVA - Na západe Slovenska sa môže teplota v utorok popoludní vyšplhať na 33 stupňov Celzia. Výstrahy vydali meteorológovia pre celý Bratislavský kraj, takmer celý Trnavský kraj a okresy Komárno, Nitra, Levice, Nové Zámky a Šaľa.

slovakia

left justify in out

Na západe Slovenska sa môže teplota v utorok popoludní vyšplhať na 33 stupňov Celzia. Upozorňuje na to Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ), ktorý vydal výstrahu prvého stupňa pred vysokými teplotami. Informuje o tom na svojom webe.

 

Výstrahy vydali meteorológovia pre celý Bratislavský kraj, takmer celý Trnavský kraj a okresy Komárno, Nitra, Levice, Nové Zámky a Šaľa. "Vysoká teplota predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské zdravie, fyzické aktivity a tvorbu požiarov," pripomína SHMÚ s tým, že pravdepodobnosť nadmerného zaťaženia organizmu u niektorých osôb je vysoká. Výstrahy platia predbežne od 14.00 do 18.00 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies