Podľa kouča Vrbu zvažuje Tomáš Rosický koniec kariéry

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 10:08 • 2 min
Podľa kouča Vrbu zvažuje Tomáš Rosický koniec kariéry

MACHAČKALA - Bývalý tréner českej futbalovej reprezentácie a v súčasnosti už kormidelník ruského klubu Anži Machačkala Pavel Vrba v rozhovore s miestnymi novinármi pripustil, že Tomáš Rosický ukončí aktívnu kariéru pre dlhodobé zdravotné problémy.

slovakia

left justify in out

Naposledy si 35-ročný český stredopoliar zranil stehenný sval v zápase s Chorvátskom (2:2) na majstrovstvách Európy vo Francúzsku. "Je to hráč na vysokej úrovni. Žiaľ, zranenia mu nedovolili naplno rozvinúť jeho talent, ale aj tak ho môžem zaradiť medzi najlepších hráčov českej histórie. Rozprával som sa s ním o budúcnosti a pravdepodobne ukončí kariéru. Definitívne sa však rozhodne po návrate z dovolenky," prezradil niekdajší kouč Plzne, Žiliny, Púchova či Ostravy. Rosický toto leto po 10 rokoch ukončil pôsobenie v Arsenale Londýn, ktorý s ním nepredĺžil zmluvu po tom, ako pre indispozície vynechal takmer celú sezónu 2015/2016. Vážny záujem o návrat svojho odchovanca prejavila Sparta Praha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies