Podľa grafikonu jazdia momentálne v Bratislave iba električky

NETKY.SK • 14 Január 2013, 12:38 • 2 min
Podľa grafikonu jazdia momentálne v Bratislave iba električky

Podľa grafikonu jazdia momentálne v Bratislave iba električky - Zaujímavosti Premávka na Kramároch je obnovená, linky bratislavskej mestskej hromadnej dopravy (MHD) tu jazdia bez obmedzení. Naopak, v okolí Národnej rady SR MHD pred 11.

slovakia

left justify in out

imgPremávka na Kramároch je obnovená, linky bratislavskej mestskej hromadnej dopravy (MHD) tu jazdia bez obmedzení. Naopak, v okolí Národnej rady SR MHD pred 11. h nepremávala pre skrížený trolejbus. Situácia v hlavnom meste je komplikovaná.

Podľa grafikonu jazdí v Bratislave iba električková doprava. Trolejbusy a autobusy momentálne nepremávajú podľa cestovného poriadku, stále treba počítať s meškaním. Ako TASR informoval Jozef Hanzl z dispečingu Dopravného podniku Bratislavy (DPB), takmer každú polhodinu "vyskakujú" problémy.

"Momentálne ťažká technika odstraňuje skrížený trolejbus na Zámockej ulici," uviedol Hanzl s tým, že k obnoveniu premávky v tejto časti by malo prísť v krátkom čase. Problémy boli hlásené aj z petržalskej strany Prístavného mosta, kde bol "upchatý" nájazd na most. "Už je to odstránené, no zapadol nám tam autobus," spresnil Hanzl.

S problémami a meškaním MHD podľa neho treba počítať dovtedy, kým bude snežiť. Keď prestane padať sneh, do jednej-dvoch hodín budú linky premávať podľa platného cestovného poriadku, uzatvoril.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies