Zmena v kauze poľovníckej chaty!

NETKY.SK • 29 Apríl 2022, 13:17 • 2 min
Zmena v kauze poľovníckej chaty!

BRATISLAVA - V prípade pytliactva v kauze poľovníckej chaty je po novom príslušná Krajská prokuratúra (KP) v Trenčíne. TASR to potvrdila hovorkyňa Generálnej prokuratúry (GP) SR Jana Tökölyová, upozornil na to Denník N.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je zaujatosť prokurátorov nitrianskej krajskej prokuratúry v tomto prípade. O odňatie prípadu požiadala KP v Nitre. „GP SR rozhodla v polovici marca a vec týkajúcu sa trestných činov pytliactva a iných prikázala Krajskej prokurátorke v Trenčíne a ňou poverenými prokurátormi na ďalšie konanie,“ dodala hovorkyňa.

 

img

 

Na začiatku februára obvinili tri osoby pre prečin pytliactva a zločin legalizácie výnosu z trestnej činnosti.

 

Kauza je známa z videí, ktoré sa objavili v médiách vlani v októbri. Zobrazujú, ako sa stretávali šéf Smeru-SD Robert Fico, obhajca obvineného policajného exprezidenta Tibora Gašpara Marek Para, bývalý minister vnútra Robert Kaliňák, podnikateľ Miroslav Bödör a syn Tibora Gašpara. 

 

Prečítajte si tiež: Sudkyni z kauzy Víchrica pozastavili výkon funkcie!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies