Hasiči z Holíča zasahovali pri výbuchu propán-butánových fliaš v Skalici

NETKY.SK • 20 Január 2022, 21:39 • 2 min
Hasiči z Holíča zasahovali pri výbuchu propán-butánových fliaš v Skalici

SKALICA – Hasiči z Holíča zasahovali pri výbuchu propán-butánových fliaš s následným požiarom v meste Skalica. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Lena Košťálová.

slovakia

left justify in out

Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že došlo k výbuchu dvoch propán-butánových fliaš, ktoré sa nachádzali v pojazdnom bufete s občerstvením. „Zasahujúci hasiči našli vo vozidle ďalšie dve nevybuchnuté fľaše, ktoré preniesli do bezpečnej vzdialenosti,“ uviedla Košťálová. Následkom výbuchu došlo k poškodeniu okolitých budov a k požiaru vedľa stojaceho osobného vozidla. „Pri udalosti utrpeli zranenia dve osoby, ktoré boli prevezené posádkami záchrannej zdravotnej služby do nemocnice. Hasičom sa požiar už podarilo lokalizovať,“ doplnila krajská hovorkyňa HaZZ.

 

img

 

Možno vás zaujme: Lesy SR vykážu za vlaňajšok zisk v hodnote 14 miliónov eur



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies