Podbrezová na sústredenie do ČR

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 18:11 • 2 min
Podbrezová na sústredenie do ČR

PODBREZOVÁ - Futbalisti ŽP Šport Podbrezová pod vedením trénera Mareka Fabuľu odcestovali v utorok na herné sústredenie do Česka, konkrétne do mesta Třemošnice, tréningy absolvujú v neďalekej obci Prachovice.

slovakia

left justify in out

V rámci tohto sedemdňového pobytu odohrajú "železiari" aj tri prípravné stretnutia so špičkovými českými mužstvami Synot ligy. Súpermi Podbrezovej budú postupne FC Slovan Liberec (29. júna o 13.00 h v Nymburku), FK Jablonec (2. júla o 17.00 h v Chlumci nad Cidlinou) a FK Mladá Boleslav (5. júla o 17.30 h v Prachoviciach).


Na spomenuté herné sústredenie podľa oficiálnej internetovej stránky podbrezovského klubu odcestovalo 22 hráčov, z ktorých všetci majú za sebou prvé dva týždne spoločnej prípravy. Hráčom ŽP Šport je už 21-ročný hrotový útočník Endy Opoku Bernadina, ktorý prišiel z Dukly Banská Bystrica, na skúške preukázal kvalitnú výkonnosť a v jeho prípade prišlo k podpisu zmluvy.

 

"K mužstvu sa od 1. júla pripojí aj zotavujúci sa Michal Breznaník, využije najmä regeneračné prostriedky a služby kondičného trénera Andreja Cabana," uvádza klubový web na margo 10-násobného slovenského reprezentanta, ktorý sa po desiatich rokoch vrátil do Podbrezovej. Do ŽP Šport zatiaľ neprichádzajú noví hráči na skúšku, čo však nie je vylúčené v niektorých z troch prípravných duelov v rámci sústredenia v Česku, referuje internetová stránka "železiarov".

Hráčsky káder ŽP Šport Podbrezová na herné sústredenie v Česku:


BM. Kuciak, P. Lukáč, B. Pavol - M. Turňa, Krivák, Kostelný, Djordjevič, Migaľa, Kupčík, Magda, A. Lipčák, J. Pančík, P. Vajda, Pablo Podio, P. Šafranko, Peševski, Rendla, Viazanko, R. Duda, Sczcepaniak, Opoku Bernadina, Breznaník.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies